Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, derunteamüliniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar temelli size özeldir. Fakat tekrar bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç gözcü var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazımda hasetn her saatinde derunmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Ika Yurt inşaatı Karayip purolarda derunmeden önce nemliliğini arama buyurmak gerekir. Bu Toscanello derunin geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı rutubet oranlarında derunmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da deneme cepheılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken önemli bir nizam var. Puro sadece ama sadece kokusuz felaketle yakılır! Puro her mevsim ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabilinden işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişki ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yaklaşan. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken sıcaklık puroya düver kontak etmemelidir. Ateşin maviliği purodan bir zaman ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cepheı alya döndüğünde kızartma teamüllemini sarrafiyeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 grado eğimle, aleve tam kontak etmeyecek şekilde tutun. Bu teamüllemi yaparken tüm ayağın müsavi yanması gerektiği derunin puroyu aynı zamanda derneşik bir şekilde 360 grado döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna tabii alevli çakmalara nazaran bir zaman elan uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu suret çakmaklar çok nüfuzkârdür ve şu denli yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma teamüllemi tabii alevli çakmaklarla, bir zaman mevsim alabilir. Bu süre size hengâm kaybı kabilinden çekmeceükebilir ama puro çıdam ve say lüzum. 5- İyi Yandığını Arama Ika Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma teamülleminden sonrasında sert çevirip cebinünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya rahatçe ortam üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm kadem kıpkırmızı ise yakma teamüllemini sarrafiyearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cepheı tam yanmamışsa, yani tüm kadem kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kavşakınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki bayağı nefes elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz derunime apiko. Peki ya siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke derunilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azcaından 40 saniye bekleyivermek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden derunmeye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı derunimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı derunmeye devam ederseniz, puro o derece yaralaşır ki hiç derunilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Tütün rahatçe ağıza doldurulur ve lezzet kameraların dumanla ikazlmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca ilişki gösterdiğinizin bir teamülaretidir. Sönen puronun küllerini hakkıyla temizleyin. Bunun derunin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hakkıyla temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim deruntiğim Toscanello derunin yeniden yakma sorun oluşum etmez. Fakat mülkiyet inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda dokunaklılık hissedeceğinizi kesmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl ayrıca elan uzun bir süre birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesinkes şgeri olan 2 nizamı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın hararet dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 grado ortada evetğundan güvenli olmanız gerekiyor. Ev bark içinde bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lazım yoktur. Fakat şüphesiz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza kucakını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek sorun ile karşıtlaşmazsınız. Saklama kucakı sıcaklığında temel sorun kucakın antipatik bileğil şu denli hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile karşıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise muhafaza kucakının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Kuşkusuz rutubet muhafaza kucakı sıcaklığına nazaran varyasyon gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza kucakı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir ortam geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca ortam geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza kucakının ortam geçirmemesi ve buna bağlamlı olarak da kutu derunindeki rutubet ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak derunin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı katkısızlayacak kesinkes ortam geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En düzgün humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes ortam geçirmedikleri derunin vesair rakiplerine heybetli üstelik atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.